The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing
The smart Trick of خوردن خواص عناب خشک That Nobody is Discussing
Blog Article
این میوه، کوچک و شیرین است که دو دانه درون خود دارد. عناب خشک بافتی سفت و جویدنی و طعمی شبیه به خرما دارد. طعم عناب خام شیرین و مانند سیب است و میتوان آن را به عنوان میان وعده استفاده کرد. عناب خشک نیز معمولاً برای استفاده در دسرها یا خوردن به تنهایی فروخته میشود.
همانطور که گفتیم، افرادی که دیابت دارند باید برای مصرف عناب از پزشک خود مشورت بگیرند. برخی افراد نیز ممکن است به این میوه حساسیت داشته باشند که به توصیهی پزشک نباید عناب مصرف کنند.
شما میتوانید این میوه را به صورت آب میوه و خشکشده نیز دربیاورید، آن را میل کنید و از خواص بینظیر آن بهرهمند شوید.
خاصیت عناب به زنان باردار کمک میکند که دوران بارداری راحتتری را سپری کنند. کاهش دردهای عضلانی، گرفتگی عضلات و ماهیچهها، کاهش دردهای استخوانی مانند درد لگن، کاهش استرس و اضطراب، تقویت سیستم ایمنی مادر و جنین، تقویت پوست مادر و جلوگیری از ریزش مو ناشی از کمبود مواد مغذی در بدن، تنظیم فشارخون و تقویت مغز جنین از فوایدی است که مصرف عناب در دوران بارداری زنان به همراه دارد.
همچنین افرادی که دارای بیماریهای خاص هستند، بهتر است قبل از مصرف عناب با پزشک خود مشورت داشته باشند.
عناب برای افراد سردمزاج، نفخآور است. افراد سردمزاج میتوانند عناب را با مویز بخورند.
همچنین مقدار زیای فیبر دارد و آن را به عنوان یکی از مواد غذایی مفید برای کبد چرب محسوب میکند و میتواند نقش موثری در رژیم غذایی خواص عناب خشک ناشتا داشته باشد.همچنین از این میوه در طب سنتی به منظور جلوگیری از ریزش موها نیز استفاده میشود.
همچنین مشخص شده که عناب خارش ناشی از اگزما را تسکین میدهد. بعلاوه پتانسیل جلوگیری از گسترش ملانوم (سرطان پوست) را نیز از خود نشان میدهد. این خواص خوردن عناب خشک باید مورد بررسی بیشتری قرار بگیرند.
مقاله بعدی خواص زردآلو و برگه زردآلو – تازه و خشک شده – طبع و جدول ارزش غذایی
آشنایی بیشتر با یک میوه آسیایی ریزنقش، شما را شگفت زده خواهد کرد. تصور میکردید روزی میوهای را برای میان وعدهتان درنظر بگیرید که منبع سرشاری از انواع ویتامین و مواد معدنی باشد؟!
عناب معمولاً در فراوردههای غذایی استفاده میشود. هیچگونه اطلاعات معتبری در رابطه با بیخطر بودن استفاده دارویی از عناب در دوران بارداری و شیردهی وجود ندارد.
عناب را «خرمای قرمز» و «خرمای چینی» نیز مینامند. رویشگاه اصلی این درخت به درستی مشخص نیست ولی چنین تصور میشود که خاستگاه طبیعی آن به نظر در آسیای جنوبی بین لبنان، جنوب غرب افغانستان، شمال هن ، شبه جزیره کره و جنوب و مرکز چین است و خراسان جنوبی را قطب تولید عناب کشور ایران میدانند.
مصرف عناب در حد اعتدال میتواند در این زمینه کمک کننده باشد.
همانطوری که در بخش دوم اشاره کردیم، میوه عناب دارای آهن و فسفر بسیار زیادی است که به بهبود کمخونی کمک میکند و شما را از شر این مشکل بزرگ آزاد نماید.